Uit nood(weer) ontstaan

 

De winter van 2010 was ouderwets. Sneeuw, veel sneeuw en nog meer gestrande reizigers. Stilstaande treinen en een negatief reisadvies van de ANWB waardoor men liever de weg niet op ging. De telefoon stond roodgloeiend bij Reisbureau Manon Staal in Eersel.

 

Als partner van Manon ben ik die dagen naar verschillende luchthavens gereden om gestrande klanten op te halen en veilig naar huis te brengen. 'TaxiAad' werd geboren. De vraag om naar de luchthaven of cruise terminal gebracht te worden bleef bestaan. Ook bij aangenamere weersomstandigheden. Sindsdien is TaxiAad een begrip. 

 

In alle rust thuis opgehaald worden en comfortabel naar de luchthaven gereden worden is voor veel klanten een goed begin van de vakantie. Door het vertrouwde gezicht en de optimale service hebben we een vaste klantenkring opgebouwd. Ook onze Belgische klanten genieten van onze centrale ligging. 

Wij werken grenzeloos met een grenzeloze service....

Naast de veilige en ruime Volvo XC70 Stationwagen,  zijn wij halverwege April 2015 

gaan rijden met de uiterst luxe Mercedes Benz V-klasse. Met ruimte voor 7 personen plus bagage.

Naast service en betrouwbaarheid vinden wij veiligheid van groot belang. Onze keuze voor Mercedes - Benz en Volvo is daarom weloverwogen.